miercuri, 16 martie 2011

Pentru mai tarziu

Singurul lucru pe care il putem purta cu noi indiferent de vreme, de varsta, de conjuncturi si de starea de spirit sunt  amintirile. De multe ori ne risipim energia si timpul pe lucruri, care incepand de maine nu mai au nici o valoare si de multe ori "costa" prea mult. Exista undeva in copilaria noastra, o povata, care ne spunea sa incercam sa facem lucrurile in asa fel incat seara la culcare sa putem zambi si sa fim mandri de noi, iar a doua zi sa incercam un pic si mai mult;

Cele mai importate lucruri sunt acelea care persista in memoria noastra asemeni unei fotografi reusite si sunt adaptate la personalitatea si asteptarile fiecaruia dintre noi fie ca e vorba de oameni, de locuri, de realizari sau de simple trairi. Totul este sa adunam cat mai multe si la sfarsitul fiecarei zile sa adomim zambind.


Pentru o persoana deosebita si mamica grijulie, am facut o rama din carton decorata cu elemente quilling, vesele, potrivite pentru amintiri dulci cu fetita ei:















2 comentarii:

  1. "Este foarte greu să faci tablouri frumoase, statui frumoase, muzică bună, versuri frumoase. De aceea numele oamenilor superiori, care au învins aceste mari greutăţi, vor dăinui poate mai mult decât împărăţiile în care ei s-au născut." Voltaire. Pupici dulci. Iti uram multa bafta si curaj in incercarea ta de a crea arta..inceputul e promitator:).

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc!...E ceva in care ma regasesc cu adevarat si vine de la sine... iar asta e coltisorul in care doresc sa ofer si altora starea de bine pe care mi-o ofera mie aceasta joaca...Pupici!! >:D<

    RăspundețiȘtergere