miercuri, 20 aprilie 2011

Aniversare, prilej de creativitate

Veselie mare intre pitici, atunci cand e rost de tort si de baloane colorate. Nu mai vorbim de magia cadourilor care, trebuie sa recunoastem, multora dintre noi ne da tarcoale si cand am pasit de mult pragul maturitatii. Dar copiii au un mod special de a se manifesta. Ei sunt necrutator de sinceri uneori si pe cat de exaltati sunt de o jucarie pe care o asteptau demult, pe atat sunt de vizibil dejamagiti de un dar care, din punctul lor de vedere, nu le e de folos sau il au deja acasa.

Asa ca pentru a fi sigura de un cadou unic, pentru aniversarea unui pitic din gasca noastra, mi-am pus imaginatia si indemanarea la treaba. Ceva vesel, dar si folositor, care sa nu ramana uitat intr-un raft. Timpul era destul de limitat, pentru ca am aflat doar cu cateva zile inainte.

mmm!...aha!...o cutie si putina hartie colorata -  se contura deja in mintea mea un cadou, zic eu, dragut si util:pentru a face cadoul si mai special, l-am personalizat:... cateva detalii vesele:

Si gata! O pusculita haioasa pentru un pusti simpatic!La multi ani, Edi, a fost o zi superba!

2 comentarii:

  1. Felicitari sincere.
    Nu imi dau seama cum poti avea atata rabdare,de creativitate nu duci lipsa....dar parca prea migalos , prea complicat...pentru mine,desigur.
    Sanatate si s-auzim numai de bine.

    RăspundețiȘtergere
  2. Idei si rabdare am, doar timpul e dusmanul meu zilnic...:P. Multumesc pentru aprecieri!

    RăspundețiȘtergere